image
Sursa foto: estcurier.md

Detalii despre explozia de la Criuleni: Copilul rănit a fost transportat cu AVIASAN la un spital din capitală

Copilul de 11 ani, rănit în urma exploziei de la Criuleni produsă aseară, a fost transportat astăzi cu AVIASAN la Institutul Mamei și Copilului din capitală, starea lui fiind în prezent gravă.

Cazul tragic a fost discutat astăzi la ședința Guvernului, iar Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco a informat miniștrii despre starea copilului rănit, menționând că acesta a fost transferat prin intermediul serviciului AVIASAN la Institutul Mamei și Copilului și a fost supus intervențiilor, iar, în prezent, starea lui este gravă, dar stabilă.

La moment la fața locului este prezent Centrul tehnico-criminalistic al IGP, conducerea Procuraturii raionului Criuleni, angajații SSE Criuleni care continuă documentarea cazului.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală pe purtarea, păstrarea, procurarea, fabricarea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor şi muniţiilor, sustragerea lor, care se pedepseşte închisoare de până la trei ani.

Amintim că un copil de 10 ani a murit, iar altul a fost rănit după ce împreună au detonat o grenadă în apropiere de terenul de joacă. Tragedia s-a întâmplat aseară, într-o curte din orașul Criuleni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: