image
Sursa foto: Profimedia

Emma Răducanu, eliminată de la Roland Garros! Campioana de la US Open, ”demolată” după ce a câștigat primul set

Emma Răducanu (19 ani, 12 WTA) a fost eliminată în turul doi de la Roland Garros, după ce a cedat în fața jucătoarei din Belarus Aliaksandra Sasnovich (28 de ani, 47 WTA), scor 6-3, 1-6, 1-6.

După un prim set în care a reușit două break-uri și nu și-a pierdut niciodată serviciul, Emma Răducanu a căzut în următoarele două manșe, în care a mai câștigat doar două game-uri pe propriul serviciu, și s-a văzut nevoită să se recunoască învinsă după două ore și șase minute.

Pentru participarea în turul doi la Roland Garros, Emma Răducanu, despre care s-a scris recent că ar avea o relație cu Fabio Quartararo, nimeni altul decât campionul mondial de la MotoGP, și-a asigurat un cec în valoare de 86.000 de euro.

Emma Răducanu s-a despărţit luna trecută de antrenorul german Torben Beltz și acum se află în căutarea unui al patrulea antrenor într-un an. Ea a mai lucrat cu Nigel Sears la Wimbledon şi cu Andrew Richardson la US Open, turneu pe care l-a și câștigat.

În septembrie 2021, Emma Răducanu a devenit primul jucător de tenis, indiferent de gen, care câștigă un turneu de Grand Slam pe care l-a început în calificări.

"Nici eu nu am crezut într-un antrenor cu normă întreagă, aşa că depinde foarte mult de jucător. Azi se pare că fiecare jucătoare are un antrenor şi nu-mi amintesc cine a fost când a câştigat US Open, dar trebuie să recunosc că am fost surprins că s-au despărţit după ce ea a câştigat trofeul.

A fost un şoc incredibil pentru ea să câştige US Open. Nu sunt suficient de apropiat de situaţie pentru a înţelege ce se întâmplă, dar sunt sigur că sunt mulţi oameni care ar dori să o antreneze. Nu sunt sigur unde se află ea din punct de vedere fizic sau psihic în acest moment", a declarat McEnroe, potrivit dailymail.co.uk.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: