image
Sursa foto: Getty Images

Transfer surpriză pentru Giroud: Unde ar putea juca din 2019 campionul mondial

Olivier Giroud, campion mondial cu Franța în 2017, ar putea juca de anul viitor în Turcia.

Este binecunoscut faptul că echipele puternice din Turcia investesc sume consistente în schimbul unor jucători de top. Printre cluburile care urmează această politică se numără și Beșiktaș, care a pus ochii pe Olivier Giroud. Astfel, atacantul lui Chelsea ar putea pleca la turci vara viitoare, liber de contract și ar fi inlocuitorul ideal pentru Alvaro Negredo.

Olivier Giroud a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din istoria "Cocoșului galic". Atacantul francez l-a depăşit pe Zinedine Zidane în topul marcatorilor. Astfel, ocupă locul al patrulea în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria echipei naţionale de fotbal a Franţei, cu 32 de goluri, după reuşita din meciul cu Olanda, din Liga Naţiunilor (2-1).

Atacantul londonezilor a devenit campion mondial cu Franța fără să fi tras vreun șut pe spațiul porții la turneul final, ceea ce îl face unic în istoria fotbalului, ca atacant de bază al unei câștigătoare de Cupă Mondială. Mulți l-au criticat pentru statistica incredibil de slabă pentru un atacant atât de des folosit. Cu toate acestea, Giroud a avut parte și de voci care i-au sărit în apărare, spunând că rolul lui tactic a fost unul crucial pentru Franța.

Printre starurile aduse de Beșiktaș din campionate puternice din Vest se numără: Ricardo Quaresma, Demba Ba, Anderson Talisca și John Carew.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: