image
Sursa foto: Getty Images

Îi spuneam pitbullul: Cristiano Ronaldo a dezvăluit numele fotbalistului alături de care și-ar dori să joace din nou

Cristiano Ronaldo se pregătește să o înfrunte din nou pe Manchester United și a dezvăluit că Wayne Rooney este jucătorul alături de care și-ar dori să joace din nou în carieră. Starul de 33 de ani a anunțat că porecla din vestiar a atacantului era Pitbullul.

”Pentru mine, puterea lui Wayne Rooney stă în mentalitatea lui. Nu se oprește niciodată, aleargă în orice moment și ajută echipa. Este un jucător de echipă fantastic care înscrie multe goluri. E fantastic, mereu a marcat goluri importante.

Era copilul Angliei. Toată lumea îl iubea. Un băiat fantastic. În vestiar, îi spuneam ”pitbullul”. Îmi aduc aminte cât de puternic era și cum șuta la poartă. Mi-e dor să joc alături de el, dar cine știe ce se va întâmpla în viitor. Poate vom mai evolua împreună”, a spus Ronaldo, citat de Mirror.

Cristiano Ronaldo și Wayne Rooney au fost colegi sub comanda lui Sir Alex Ferguson în perioada 2004 - 2009 și au câștigat împreună, printre altele, un trofeu UEFA Champions League, dar și trei titluri în Premier League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: