image
Sursa foto: Getty Images

Suma pentru care Real Madrid e dispusă să-l cedeze pe Bale. Ce i-a promis Mourinho

Viitorul lui Gareth Bale e în continuare nesigur, însă ultimele vești par să-l facă pe galez să ia o decizie. După mai multe tentative, Manchester United pare să fi tras, în sfârșit, lozul câștigător, după mai multe încercări, iar cel mai greu cuvânt l-a avut Jose Mourinho.

Conform OK Diario, antrenorul "diavolilor" i-ar fi promis lui Bale că îl va face să ia Balonul de Aur dacă ajunge pe Old Trafford. Și Real Madrid s-a cam săturat să tot discute în fiecare perioadă de transferuri despre situația lui Bale și a decis în sfârșit să-i stabilească și un preț. Mai exact, campioana Europei solicită 150 de milioane de euro în schimbul galezului de 28 de ani, după ce când a fost transferat i se stabilise o sumă astronomică, un miliard de euro.

Bale a semnat cu madrilenii în 2013, iar Real le-a plătit celor de la Tottenham 91 de milioane de euro, sumă record la acea vreme, care a ajuns apoi la 100,8 milioane, cu tot cu bonusuri.

United era pregătită să ofere 100 de milioane de euro, sumă care acum este mică în comparație cu solicitarea lui Real. În plus, trupa lui Mourinho îl ademenește pe Bale cu un salariu de 30 de milioane pe an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: