image
Sursa foto: Getty Images

PSG intră în cursa pentru Mbappe. Oferta uriaşă pregătită de oficialii clubului pentru atacantul francez

Paris Saint-Germain a reluat negocierile cu atacantul francez Kylian Mbappe pentru prelungirea contractului său, deşi la precedentele runde de discuţii nu s-au făcut paşi importanţi, informează agenţia EFE, care citează cotidianul L'Equipe. Oferta vicecampioanei Franţei pentru atacant ar putea depăşi un salariu anual de 45 de milioane de euro.

Mbappe, care peste câteva zile va împlini 23 de ani, va juca împotriva lui Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor, accelerând astfel speculaţiile pe marginea viitorului său.

Conform sursei citate, Mbappe are pe masă aceeaşi ofertă pe care i-a făcut-o PSG în luna august, când i-a propus cel mai mare salariu din lotul care mai cuprinde vedete precum Neymar şi Lionel Messi.

Cu un contract care expiră pe 30 iunie anul viitor, Mbappe va putea negocia cu alte cluburi începând cu 1 ianuarie, dar cotidianul L'Equipe susţine că meciurile cu Real Madrid ar putea fi o ocazie de a deschide negocierile cu gruparea condusă de Florentino Perez.

Kylian Mbappe ar fi respins o propunere din partea clubului Paris Saint-Germain pentru a-şi prelungi contractul cu echipa pariziană pentru suma de 45 milioane euro net pe sezon, conform presei.

Acest salariu net ar presupune pentru clubul parizian o cheltuială brută anuală de 135 milioane euro, a adăugat presa franceză.

Prima ofertă de reînnoire prezentată de PSG era de 25 milioane euro net pe sezon, conform presei.

Paris Saint-Germain face presiuni de mai multe luni pentru prelungirea contractului lui Mbappe, pe care l-a achiziţionat în 2017 în schimbul a 180 milioane euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: