image
Sursa foto: Getty Images

Pactul secret pentru transferul lui Erling Haaland

Potrivit 'Deportes Cuatro', președintele celor de la FC Barcelona, Joan Laporta (59 de ani) a ajuns la o înțelegere cu agentul fotbalistului, Mino Raiola (54 de ani), privind transferul lui Erling Haaland (21 ani) la gruparea catalană.

Fotbalistul se pare că preferă și el acest pas, mai ales după ce pare tot mai clar că Mbappe (23 de ani) va semna cu Real Madrid. ”Afacerea” depinde de un singur lucru, susțin jurnaliștii spanioli. Și anume ca diriguitorii catalanilor să facă rost de suma de transfer, undeva la 100 de milioane de euro.

Laporta a spus deja foarte clar luni, la prezentarea lui Ferran Torres, că este posibil ca la vară să se facă și transferul norvegianului.

În întâlnirea pe care Laporta și Raiola au avut-o în decembrie anul trecut la gala Golden Boy de la Torino, s-ar fi pus bazele acestui acord. Mai mult, dorința jucătorului de a nu fi cu Mbappé la Real Madrid în cazul, după cum totul indică, că francezul va semna pentru gruparea blanco, ar fi, de asemenea, un alt factor cheie în acest transfer al lui Haaland pe Nou Camp.

Potrivit aceleiași surse, contractul lui Haaland ar putea fi pe 3 + 2 ani, cu un salariu brut de aproximativ 30 de milioane de euro.

Haaland preferă campionatul spaniol în detrimentul celui englez, iar varianta ideală este Real Madrid, club care îl dorește în același timp și pe Kylian Mbappe (23 de ani). Dacă nu ajunge la o înțelegere cu madrilenii, planul B este chiar eterna rivală, Barcelona.

Campionatul Angliei, deși considerat de mulți cel mai atractiv din lume, este doar a treia opțiune pe lista lui Haaland. Astfel, în vară am putea vedea o luptă acerbă între Real Madrid și Barcelona pentru semnătura golgheterului de la Borussia Dortmund.

"Prima opțiune a lui Erling Haaland este să semneze cu Real Madrid. Dacă nu se întâmplă asta, va căuta să meargă la Barcelona. Dacă niciuna din aceste două variante nu e posibilă, va merge în Premier League", a declarat Gianluca Di Marzio, conform utdreport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: