image
Sursa foto: IP Soroca

Accident la Soroca: Un automobil a derapat de pe traseu, izbindu-se într-un copac; Șoferul a decedat pe loc

În urma accidentului, conducătorul auto a decedat până la sosirea medicilor.

Serviciul de Gardă al IP Soroca, anunță că astăzi în jurul orei 14:55 a parvenit comunicarea telefonică de la un cetățean, locuitor al raionuluiul Soroca, precum că la intrare în satul Radi - Cereșnovăț raionul Soroca, din direcția satului Racovăț r-ul Soroca, un automobil de model Ford Tranzit a derapat de pe traseu și s-a tamponat în obstacol din afara părții carosabile (copac), unde sunt mai multe persoane traumatizate. În urma examinării cazului dat, la fața locului, s-a stabilit că o persoană de gen masculin locitor al r-ul Soroca, conducând automobilul de model Ford Tranzit înmatriculat în RM, la km 00+540 al drumului local L101, R14 – Redi-Cereşnovăţ – Voloave – R14, în direcția satului Redi-Cereșnovăț, având în calitate de pasageri 2 persoane de gen masculin, ambii locuitori ai raionului Soroca, nu a ținut cont de situația rutieră (curbă periculoasă) și pierzând controlul asupra vehicolului, a derapat de pe traseu, ciocnidu-se în obstacol (copac) din afara carosabilului.

accidentaccident

În urma accidentului, conducătorul auto a decedat până la sosirea medicilor, iar ambii pasageri ai mijlocului de transport au fost transportat la Spitalul raional Soroca cu diferite traumatisme, pentru îngrijiri medicale.

accidentaccident

Cazul dat a fost înregistrat în IP Soroca. Alte circumstanțe se stabilesc, menționează Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: