image
Sursa foto: Jurnal.md

Anchete de serviciu pe numele mai multor angajați ai Poliției de Frontieră

Pe numele mai multor angajați ai Poliției de Frontieră, cu funcții de conducere din cadrul Direcțiilor regionale SUD și NORD, au fost pornite anchete de serviciu.

Despre acesta a anunțat în cadrul unei ședințe operative șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi, care a semnalat un șir de ilegalități care s-au desfășurat în unele subdiviziuni de frontieră din sudul și nordul țării fie din neștiință sau cu implicarea nemijlocită a factorilor de decizie.

Astfel, au fost iniţiate anchete de serviciu ca rezultat al unor infracţiuni sau a unor abateri disciplinare pe numele mai multor polițiști de frontieră.

- În cazurile şefului adjunct al Direcției regionale Centru și șefului interimar și șefului adjunct ai Direcției regionale SUD, circumstanţele organizării vânătorii ilegale în ariile naturale protejate de stat;

- În cazul șeful Sectorului Poliției de Frontieră Lopatnic al Direcției regionale Nord, circumstanţele în care au fost favorizate trecerile ilegale a mărfurilor accizabile peste frontiera de stat. Totodată, persoana vizată la această funcție a fost suspendată pe perioada desfăşurării cercetărilor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: