image
Sursa foto: jarun011

SMS-uri privind coronavirusul, expediate cetățenilor din numele Guvernului; Ce spune ministrul Sănătății // FOTO

Mesajele telefonice privind anumite măsuri în contextul alertei de corovanirus au fost expediate de către operatorii de telefonie mobilă, la solicitarea Guvernului. Precizările au fost făcute de ministrul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul ședinței Executivului.

„Această acțiune face parte dintr-o campanie amplă de informare. Mulțumesc operatorilor pentru suportul oferit. Nici Ministerul Sănătății și nici Guvernul nu sunt deținătorii acestor numere de telefoane. Mesajele au fost concetrate pe măsurile de precauție pe care trebuie să le ia cetățenii”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Șefa de la Sănătate a adăugat că astăzi vor fi distribuite și spoturi video despre virusul de tip nou, care urmează să fie difuzate de către operatorii TV.

Poliția de Frontieră a anunțat că, în ultimele 24 de ore, nu au fost depistate persoane care ar fi intrat în Republica Moldova cu simptome asociate coronavirusului.

Astăzi, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a interzis organizarea deplasărilor sau călătoriilor elevilor, studenților și angajaților din instituțiile de învățământ în afara Republicii Moldova.

SMS GuvernSMS Guvern

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: