image
Sursa foto: Jurnal.md

MAXIMUM: Garanție de 5 ani la toate frigiderele Samsung

Pe parcursul a mai mult de 20 de ani de parteneriat cu compania Samsung, ne-am convins de calitatea și durabilitatea produselor sale. De un respect special se bucură frigiderele brandului coreean. Inovatoare, funcționale, elegante, acestea își îndeplinesc misiunea la 100% în fiecare zi, iar milioane de cumpărători s-au convins deja de faptul dat.

Pentru a evidenția calitatea nemaipomenită a frigiderelor Samsung, compania dăruiește în perioada 01.07-31.08.2019 cinci ani de garanție pentru toate modelele. Acest fapt presupune 2 ani de garanție completă și încă 3 ani de deservire tehnică. La procurare se eliberează un certificat, care poate fi activat, apelând call-centrul Samsung la numărul 022 667 400 de la 8:00 până la 17:00. De asemenea informația (model, data procurării, numărul unic al certificatului și numărul de serie al produsului) poate fi tremisă la adresa de email [email protected]

Dacă încă nu ai devenit proprietarul produselor Samsung, suntem gata să te sfătuim care model să alegi în dependență de preferințe, buget și chiar și obișnuințele tale. Mai mult ca atât, până la 31 iulie 2019 dăruim aspiratoare puternice Samsung la procurarea frigiderelor Samsung!

Jurnal.mdJurnal.md

Pentru amatorii de ingrediente rafinate, Samsung a introdus sistemul de răcire All-Around-Cooling, care este responsabil de prospețimea și calitatea produselor și mâncărurilor fără întrerupere. Rafturile reglabile ale frigiderelor Samsung permit adaptarea acestora conform necesităților tale. Acest fapt va fi apreciat de cei care păstrează o ordine meticuloasă în toate, inclusiv în frigiderul preferat.

În ajutorul unei familii numeroase, care nu se poate abține de la apa minerală carbogazoasă în cantități mari, vine Samsung Side-by-Side, în ușa căruia puteți plasa sticlele voluminoase.

Dar ce să facă acei care iubesc să organizeze petreceri acasă? Desigur, să continue să primească oaspeții, dar deja însoțiți de un ajutor, în persoana noului frigider Samsung. El va răci rapid oricare băuturi cu ajutorul funcției Power Cool. Iar tehnologia Metal-Cooling va menține temperatura la același nivel, chiar și dacă oaspeții vor deschide în permanență frigiderul pentru a servi ceva.

Jurnal.mdJurnal.md

Mulți visează să poată combina o alimentație sănătoasă cu antrenamentele regulate — iar cei care au reușit deja, au umplut frigiderul cu carne fiartă de curcan și shake-uri de proteine. Vă preîntâmpinăm! Designul elegant al frigiderelor Samsung se combină perfect cu relieful mușchilor!

La MAXIMUM vei găsi mereu cea mai bună selecție de frigidere Samsung. Iar în calitate de cadou îți dăruim cuponul participantului la mega tombola cu 3 SUV-uri Kia Rio X-Line și alte 20 mega premii.

Jurnal.mdJurnal.md

Doar MAXIMUM.

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube

Nu rata: Cadouri / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale

Jurnal.mdJurnal.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: