image
Sursa foto: Getty Images

După ce a învins-o în UCL, Juve vrea să-i mai dea o lovitură lui Man. United: Mutarea pregătită de italieni

Juventus a câştigat cu 1-0 pe terenul lui Manchester United, în etapa a treia a grupelor UEFA Champions League, iar acum se pregăteşte să-i dea o nouă lovitură echipei lui Jose Mourinho.

Potrivit The Times, campioana Italiei vrea să profite de situaţia contractuală a lui David De Gea şi să-l transfere gratis vara viitoare. Mourinho se teme că acest scenariu ar putea deveni realitate, scrie sursa citată.

De Gea a fost cel mai bun om al "diavolilor" în partida de marţi seară, iar prestaţia spaniolului i-a convins pe oficialii bianconeri, care sunt pregătiţi să-i facă o ofertă pentru a-l ademeni la Torino.

Portarul de 27 de ani mai are contract cu Manchester United până în vara lui 2019, iar din ianuarie poate negocia şi semna cu oricine. Totuşi, gruparea de pe Old Trafford are opţiune de prelungire pentru încă un an.

Chiar şi în aceste condiţii, Juventus e pregătită să facă un "joc la aşteptare", aşa cum s-a întâmplat cu Paul Pogba, luat gratis tot de la United, în 2012.

De altfel, în ultimii ani, torinezii au reuşit mai multe astfel de lovituri. Pe lângă Pogba, Juventus i-a mai luat gratis pe Andrea Pirlo, Sami Khedira, Dani Alves sau Emre Can.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: