image
Sursa foto: Ion Ceban/facebook

Dodon a vizitat azi primăria capitalei; În ce calitate s-a prezentat în cabinetul primarului

Fostul președinte al PSRM Igor Dodon a întreprins azi o vizită la primăria Capitalei. Despre aceasta a anunțat primarul Ion Ceban pe pagina sa de facebook. Ceban a ținut să anunțe că a avut o discuție „foarte bună”, nu cu fostul președinte al RM, nici cu socialistul Igor Dodon sau, mai nou, președintele Federației de șah a RM, funcție în care Igor Dodon a fost reales săptămâna trecută, ci că a avut o întrevedere cu „președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse” care a vizitat primăria Chișinău.

„Am avut astăzi o discuție foarte bună cu Președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, care a venit într-o vizită la Primăria Chișinău. Am vorbit despre proiectele municipale, ce le desfășurăm în această perioadă, dar și despre cele pe care ne propunem să le inițiem în scurt timp”, a scris Ion Ceban.

Cei doi au discutat și propunerile fracțiunii PSRM din CMC la proiectul Bugetului municipal pentru anul viitor, dar și „perspectiva iluminării porților orașului” de către asociația fondată de „Delovaya Rossiya”.

„Igor Dodon a venit cu inițiativa în calitatea sa de Președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse să inițiem în comun proiecte de infrastructură, cum ar fi: reabilitarea unor zone verzi, a unor drumuri, a instituțiilor de cultură și de învățământ, precum și perspectiva de iluminare a porților orașului. Noi suntem deschiși pentru o colaborare frumoasă pe această platformă, care ar veni cu implementarea de proiecte concrete pentru locuitorii orașului”, a mai scris Ion Ceban pe pagina de socializare.

Și Igor Dodon a venit cu un mesaj similar pe pagina sa de facebook. El a adăugat că în calitate de președinte al Uniunii, intenționează să atragă investiții „care ar conduce la dezvoltarea municipiului” și la „sporirea nivelului de trai al cetățenilor”.

Amintim că Dodon a renunțat la mandatul de deputat și de lider al PSRM la 18 octombrie, curent. El a anunțat că va conduce o nouă organizație: „Uniunea de afaceri moldo-rusă”, înregistrată în iunie în RM, fondată de către o asociație a unor afaceriști ruși „Delovaya Rossiya” și Fundația EURO-ASIA-Moldova.

Noutăţile partenerilor

comentarii: