image
Sursa foto: Getty Images

Setien confirmă fără să vrea tensiunea de la Barcelona: Timpul îi pune pe toți la loc; Antrenorul e ignorat de jucători

După dezvăluirile din ultima vreme, antrenorul Barcelonei, Quique Setien, a negat că este o atmosferă proastă la echipă.

Cu toate acestea, el a confirmat, fără să-și dea seama, că nu e totul chiar "roz".

"În realitate, există mereu controverse, la fel cum e în viață. Nici eu nu am fost un jucător moale. Poate că trebuie să sacrifici chestiile personale pentru beneficiul echipei.

Această realitate este că e o situație nouă și eu mă aflu într-o perioadă în care învăț o mulțime de lucruri. Mi s-a întâmplat și la Las Palmas și Sevilla. Acesta este un proces. Timpul îi pune pe toți la locul lor", a explicat Setien înaintea confruntării din derby-ul cu Atletico Madrid.

Antrenorul catalanilor, Quique Setien, are mari probleme în vestiar, iar presa spaniolă a anunțat că el a pierdut încrederea jucătorilor, iar liderii vestiarului nu vor să mai asculte de el.

"Setien nu a reușit să redreseze jocul echipei, astfel că antrenorul a pierdut încrederea vestiarului. În timpul pauzelor de hidratare din meciul cu Celta Vigo putem observa cum jucătorii ignoră discursul antrenorului. Acest lucru se întâmplă și în timpul antrenamentelor", se arată într-un material publicat în Marca.

Pe lângă asta, nici secunzii lui Setien nu pre sunt băgați în seamă de jucători. De exemplu, un moment care a înfățișat perfect situația de la Barcelona a fost văzut la una dintre pauzele de hidratare ale meciului de la Vigo, scor 2-2.

Atunci, Lionel Messi a refuzat dialogul cu antrenorul secund Eder Sarabia (39 de ani), scrie Marca. Tehnicianul a încercat să-l cheme pe Messi pentru a-i transmite câteva indicații, însă s-a lovit de refuzul argentinianului, care i-a transmis ceva scurt și s-a îndepărtat de locul respectiv, părând destul de nervos.

În tot acest timp, principalul Quique Setien privea de la distanță întreaga scenă, iar chipul său părea unul nedumerit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: