image
Sursa foto: anews.com

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Ucraina: Și-a făcut cruce și s-a înecat în râu în fața soției și a prietenilor

Un bărbat de 38 de ani, locuitor al satului ucrainean Kapulovka, a sărit într-o gaură din râu și s-a înecat. În tot acest timp, soția sa a filmat tragicul incident. Prietenii care se aflau în apropiere au încercat să-l vadă sub gheață pentru a tăia o nouă gaură, dar încercările au fost fără succes.

Incidentul a avut loc pe 5 februarie pe râul Chertomlyk. Potrivit presei locale, bărbatul s-a scufundat în gaură, dar nu a mai putut ieși la suprafață - a intrat sub gheață și s-a înecat.

Ajunși la fața locului, salvatorii au început să caute cadavrul bărbatului, dar nu l-au putut găsi imediat. Au descoperit-o abia o zi mai târziu, când scafandrii au fost conectați la căutare.

„Trupul bărbatului, născut în 1983, a fost dus la mal și predat polițistului”, se arată în mesajul de pe pagina de Facebook a Serviciului de Stat de Urgență regional.

Amintim că pe 22 ianuarie, o femeie de 40 de ani s-a înecat într-o gaură neechipată din cartierul Gatchina din regiunea Leningrad. Femeia a sărit într-un font de pe râul Oredezh, iar curentul subteran a purtat-o ​​sub gheață. Incidentul s-a petrecut în fața copiilor ei. Soțul femeii a sărit în apă, dar nu a găsit-o. Cadavrul ei a fost găsit o săptămână mai târziu, la 150 de metri de Podul Rozhdestvensky. Soțul ei a recunoscut-o.

Noutăţile partenerilor

comentarii: