image
Sursa foto: Getty Images

Pogba nu-l menajează pe Mourinho: Sunt lucruri pe care nu le pot spune pentru că risc o amendă

Paul Pogba a refuzat să mai intre în vreo polemică la finalul partidei lui Manchester United cu Leicester, din prima etapă a noului sezon din Premier League.

Întrebat despre relaţia tensionată din ultimele luni cu managerul Jose Mourinho, mijlocaşul francez a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări: "Sunt lucruri pe care le pot spune şi lucruri pe care nu le pot zice pentru că risc să fiu amendat".

Campion mondial cu Franţa în această vară, Pogba a purtat banderola de căpitan al lui United, în absenţa ecuadorianului Antonio Valencia, în continuare accidentat.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a deschis scorul încă din minutul 3, din penalty, la numai patru zile după ce revenise la antrenamentele lui United, după vacanţa luată după Cupa Mondială din Rusia.

Pogba a sugerat că a fost nefericit în ultima perioadă pe Old Trafford, însă lucrurile s-au schimbat din noul sezon.

"Atunci când oamenii au încredere în tine eşti mult mai bine din punct de vedere mental şi totul devine mai uşor", a mai spus cel mai scump transfer din istoria lui United.

"Diavolii" au plătit în 2016 105 milioane de euro, plus bonusuri, pentru readucerea lui Pogba, de la Juventus. Francezul a fost dorit în această vară de Barcelona, însă United a refuzat să-l vândă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: