image
Sursa foto: Getty Images

L-am propus pe Mbappe la Barcelona în această vară: Agentul starului, ignorat de catalani

În ciuda vârstei fragede, Kylian Mbappe este deja este un fenomen. În acest an, atacantul a explodat prin prestațiile sale de la echipa națională a Franței și la PSG, iar în vară, ar fi putut semna cu FC Barcelona.

Dezvăluirea îi aparține cunoscutului agent Josep Maria Minguella, care a jucat un rol important în intermedierea afacerii. Mutarea s-ar fi putut concretiza cu o singură condiție, dacă Barcelona și-ar fi dat acordul.

"L-am propus pe Mbappe la Barcelona pe data de 5 august. Nu au oferit niciun răspuns și acum cred că au comis o greșeală care va avea un impact puternic asupra Barcelonei pentru următorii 10 ani", a declarat Minguella.

De asemenea, Minguella a dezvăluit faptul că Mbappe ar fi acceptat să semneze cu catalanii.

"Tatăl său mi-a spus că lui Kylian i-ar fi plăcut să joace alături de Leo Messi", a declarat Minguella.

Kylian Mbappe a devenit la numai 19 ani al doilea cel mai scump fotbalist din istorie şi şi-a catalogat recent salariul drept "obscen", însă e convins că mai are mult de progresat pentru a ajunge cel mai bun jucător din lume.

Starul francez a dezvăluit ce calităţi şi-ar dori pentru a deveni fotbalistul perfect. "Aş alege piciorul stâng al lui Messi, piciorul drept al lui Neymar, mentalitatea lui Cristiano Ronaldo şi clasa lui Buffon", a declarat atacantul lui Paris Saint Germain pentru ESPN.

Nominalizat pentru "Balonul de Aur", Mbappe este evaluat la 180 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: