image
Sursa foto: captură Realitatea TV

Andrei Năstase îndeamnă moldovenii aflați în România la MOBILIZARE: Ceban are de unde lua voturi - prin fraudă și manipulare

Andrei Năstase îndeamnă cetățenii moldoveni stabiliți în România să se implice activ în cadrul alegerilor pentru Primăria capitalei și să-și convingă rudele rămase acasă să ias masiv la vot, în turul doi din 3 iunie.

„Avem nevoie de o mobilizare totală. Să nu stăm cu gândul că nu ar mai avea Ceban de unde lua voturi. Are de unde de lua. Prin fraudă, prin manipulare”, a menționat candidatul comun al forțelor proeuropene și antioligarhice.

Declarațiile au fost făcute aseară în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV, București.

„Fac un îndemn către toți cei care au ales să trăiască în România. Fac un apel către toți, să-și îndemne frații, surorile, prietenii din Chișinău, să iasă la vot. Avem nevoie de o mobilizare totală. Să nu stăm cu gândul că nu ar mai avea Ceban de unde lua voturi. Are de unde de lua. Prin fraudă, prin manipulare și utilizarea mijloacelor administrative, mediatice”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a adăugat că guvernarea intenționează să reducă la minim influența Diasporei în cadrul procesului de vot din Republida Moldova.

„Din păcate toate eforturile noastre de a promova votul prin coresondență au eșuat. Nimeni nu vrea așa ceva, pentru că vor să voteze doar oamenii de acolo pe care îi pot manipula. La ultimul scrutin prezidențial, în proporție de 10% s-a votat și marea majoritate a votat pentru candidatul proeuropean, Maia Sandu. În loc de un milion de cetățeni, o treime din populație care este peste hotare, vor avea trei mandate: unul în Europa, unul în Rusia și altul în SUA. Este o batjocură pentru Diaspora noastră”, a mai spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: