image
Sursa foto: jurnal.md

Găsește-ți sufletul-pereche!

Nu a fost niciodată mai simplu să-ți găsești sufletul-pereche!

Acum pe jurnal.md poți găsi sufletul care să-ți aline singurătatea. Trebuie doar să suni de la un telefon fix la 090023456 (număr taxabil: 7 lei minuta, primele 30 de secunde sunt gratuite) pentru a afla detalii despre El sau Ea sau... dacă nu ai curajul, sună și lasă datele tale.

E mai bine împreună

Am 54 de ani, statură mijlocie, zodia Peşti, angajată, pasiuni: artizanatul şi muzica. Solicit cunoştinţă cu un bărbat de statură mijlocie, studii superioare, fără vicii, cu vârsta de până la 58 de ani şi asigurat material. De dorit să fie din orăşelul Râşcani sau Drochia, sau municipiul Bălţi. Pot fi contactată după ora 20.00. (544)

Te aştept în viaţa mea

Am 60 de ani, 1,56 m, sunt văduv. Lucrez în construcţii. Nu fumez şi nu consum băuturi alcoolice. Am casă la etaj. Doresc să cunosc o doamnă serioasă, gospodină, harnică, să iubească soţul şi să fie de familie. Vreau să vină la mine cu traiul. (545)

Vreau să mă căsătoresc

Sunt în căutarea unui bărbat pentru căsătorie. Am 34 de ani, locuiesc în centrul Moldovei, nu am fost căsătorită. Rog seriozitate. (546)

Să formăm un cuplu frumos

Sunt divorțată, locuiesc în oraș. Aș dori să cunosc un bărbat înțelept, de viață, liniștit, sincer, fără vicii, care ar fi de acord să treacă cu traiul la mine. Să formăm un cuplu frumos cu vârsta între 60-66 de ani. Rog seriozitate. (547)

Caut o doamnă

Văduv, 58 de ani, de la sat, centrul Moldovei. Doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie, de dorit să treacă cu traiul la mine. (548)

Vrei să fii preţuită?

Doresc alături o persoană de încredere, care simte nevoia să fie stimată şi preţuită. Am 58 de ani, sunt josuţ de statură, am 1,58 m. Locuiesc la sat, nu am vicii. (549)

Bărbat cu studii superioare

Bărbat cu studii superioare, văduv, pensionar, 1,73 metri înălțime, 66 de kilograme, din centrul Moldovei, caută o doamnă fără vicii, văduvă sau divorțată, care ar binevoi să treacă cu traiul la țară. (550)

Caut o doamnă

Mă numesc Ion, am 45 de ani, sunt din Fălești. Nu consum alcool și nici nu fumez. Doresc să cunosc o femeie de viață, poate să aibă și doi copii, pentru a întemeia o familie. De dorit să treacă cu traiul la mine. (551)

jumătateajumătatea

Noutăţile partenerilor

comentarii: