image
Sursa foto: Getty Images

Transferul lui Eriksen la Real Madrid, în pericol: Două detalii le dau bătăi de cap și madrilenilor, și britanicilor

Christian Eriksen este ca și transferat la Real Madrid, sau cel puțin așa anunța atât presa spaniolă, cât și cea britanică, însă totul ar putea lua o întorsătură neașteptată. Potrivit publicației spaniole As, madrilenii se tem că, după calificarea lui Tottenham în finala Champions League, prețul mijlocașului ofensiv ar putea fi crescut artificial.

În plus, chiar și jucătorul se teme că ar putea ajunge rezervă după prestația lui Lucas Moura, din returul semifinalei Champions League, cu Ajax. Brazilianul a marcat toate cele trei goluri și, practic, a calificat echipa de unul singur în marea finală de pe 1 iunie, care se va disputa pe stadionul lui Atletico Madrid, Wanda Metropolitano. În aceste condiții, Eriksen nu este convins că Moura va mai putea fi "scos" din "primul 11".

Pe de altă parte, Tottenham este constrânsă să-l vândă pe Eriksen, care mai are contract până pe 30 iunie 2020 și îl va pierde gratis dacă nu-l cedează acum. Britanicii ar putea însă să "cotraatace" cu o ofertă de nerefuzat pentru Eriksen, având în vedere încasările uriașe pe care le vor avea după finala Champions League.

Oficialii de pe Santiago Bernabeu sunt dispuși să ofere cel mult 150 de milioane de euro pentru englezul de 27 de ani, care are o cotă de 85 de milioane, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Eriksen are acum un salariu anual de 4 milioane de euro la Tottenham și se află în grupul jucătorilor deranjați de faptul că Harry Kane primește 11 milioane de euro pe an. Astfel, Real Madrid îi oferă cel puțin 12 milioane de euro, atât cât este oferta primită și de la Manchester United. Potrivit publicației spaniole As, Eriksen și Real Madrid au un acord verbal, iar jucătorul este mulțumit de condițiile negociate cu Jose Angel Sanchez.

Christian Eriksen joacă la Tottenham din august 2013, când a fost transferat de la Ajax pentru 13,5 milioane de euro.

În acest sezon, Eriksen a jucat în 49 de meciuri oficiale pentru Tottenham și a marcat 9 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: