image
Sursa foto: Getty Images

City nu se uită la preţ: Guardiola e gata să pună pe masă o sumă enormă pentru Hazard

Chiar dacă Manchester City a avut un sezon excelent în Premier League, unde a câștigat titlul detașat, cu 19 puncte în fața ocupantei locului secund, Manchester United, Pep Guardiola pregătește întăriri. City e gata să plătească 100 de milioane de lire (114 milioane de euro) celor de la Chelsea pentru transferul lui Eden Hazard, unul dintre cei mai apreciaţi mijlocaşi care joacă în Anglia.

Astfel, Manchester City intră în cursa pentru achiziționarea belgianului alături de granzii Real Madrid și Paris St. Germain. Eden Hazard a bifat 34 de partide în Premier League, în sezonul ce tocmai s-a încheiat, cu 12 goluri și patru assist-uri. Belgianul a fost în formă excelentă și în finala FA Cup de sâmbătă, în care a fost decisiv. Hazard a marcat singurul gol al meciului, în prima repriză, în minutul 22, dintr-un penalty.

Hazard, în vârstă de 27 de ani, a refuzat să se pronunțe ferm în ceea ce privește prelungirea contractului cu Chelsea. El a declarat că va continua pe Stamford Bridge dacă vor veni întăriri importante la echipă.

"Aștept jucători noi în sezonul următor. Vreau jucători buni pentru că vreau să câștig Premier League", a spus Hazard, dezamăgit după un sezon în care Chelsea a terminat pe locul 5 şi nu a prins nici măcar un loc de Champions League.

Eden Hazard se află la Chelsea din 2012, atunci când a fost transferat pentru 40 de milioane de euro de la Lille.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: