image
Sursa foto: Maia Sandu//Facebook

Maia Sandu: „Acum nu e momentul de reglări de conturi; E momentul să scăpăm de un dictator care ne terorizează pe toți”

„ Acum nu e momentul de reglări de conturi sau de supărări. Politicienii adevărați se duelează în democrație și în fața alegătorilor. Acum e momentul să scăpăm de un dictator care ne terorizează pe toți”, sunt declarațiile copreședintei Blocului ACUM Platforma DA și PAS, Maia Sandu, într-o postare pe Facebook.

„Mă adresez tuturor deputaților, colegilor mei din PAS și Platforma DA, precum și deputaților socialiști și oricărui deputat care vrea să se elibereze de sub jugul lui Plahotniuc.

Este o zi decisivă! Putem scăpa de dictator. Chiar dacă avem viziuni diferite, sunt sigură că vrem cu toții să fim liberi, să trăim în pace și demnitate, fiecare la locul său de muncă, fiecare cu familia sa.

Poate astăzi sunteți șantajați, poate simțiți că vă aflați în pericol alături de familiile voastre. Putem înlătura acest pericol nu pentru o zi sau o săptămână, ci pentru totdeauna.

Acum nu e momentul de reglări de conturi sau de supărări. Politicienii adevărați se duelează în democrație și în fața alegătorilor. Acum e momentul să scăpăm de un dictator care ne terorizează pe toți. Curaj!” a mai scris lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: