image
Sursa foto: Profimedia

Georgina Rodriguez a recunoscut că nu-l lasă pe Cristiano Ronaldo nici măcar să schimbe becurile în casa lor

Detalii din viața privată a lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) au început să iasă la iveală din ce în ce mai mult odată cu documentarul despre partenera sa, Georgina Rodriguez (28 de ani).

Argentinianca a dezvăluit cum a ajuns să se cunoască cu atacantul lui Manchester United, iar portughezul a explicat cum s-a îndrăgostit de ea. Acum, Georgina a dat și mai mult "din casă".

În cadrul ultimului episod din documentarul "I Am Georgina", iubita fotbalistului a mărturisit că nu îl lasă nici măcar să schimbe becurile, de frica unei posibile accidentări. De asemenea, sud-americanca a explicat că Ronaldo nu se ocupă niciodată nici de gătit.

"Să schimbi becurile în casa noastră este imposibil, pentru că avem tavanele foarte înalte. Dacă ați fi voi Cristiano Ronaldo, ați vrea să schimbați un bec aflat la 20 de metri de podea? Cel mai bine nu.

Trebuie să aibă grijă de el pentru a putea fi pe cât de bun se poate. De restul mă ocup eu. Mă asigur că totul este în regulă. Îmi place să am grijă de casă și de familie.

Nici de gătit, nu gătește. După ce se antrenează toată dimineața, merită să găsească o farfurie caldă cu un preparat gătit cu dragoste. Avem un chef, dar uneori mai gătesc și eu", a povestit argentinianca, potrivit Latin Times.

Pe 5 februarie, cu ocazia aniversării de 37 de ani, Georgina i-a dăruit portughezului o mașină nouă, cu opt locuri, în care să încapă toată familia, mai ales că partenera fotbalistului este însărcinată cu gemeni.

Georgina Rodriguez a dorit să îl impresioneze pe Cristiano Ronaldo, astfel că i-a cumpărat partenerului ei o mașină nouă, un Cadillac Escalade, estimat la aproximativ 180.000 de euro.

Vedeta de la Manchester United i-a mulțumit partenerei sale cu un sărut și s-a grăbit să testeze noua sa mașină, însoțit de trei dintre copiii cuplului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: