image
Sursa foto: finewine.md

41 de crame din Republica Moldova vor participa la cea mai importantă expoziție internațională din lume „ProWein"

Reprezentanții a 41 de vinării din Republica Moldova vor participa la cea mai importantă expoziție internațională din lume, ProWein, care se va desfășura în orașul german Dusseldorf în perioada 19-21 martie. Evenimentul oferă producătorilor de vin o șansă reală să-și prezinte cele mai noi produse și să dezvolte relațiile cu parteneri strategici.

În acest an, în premieră, Republica Moldova va avea cel mai mare stand din ultimii ani, de circa 200 de metri pătrați, și un număr record de vinificatori. Aceștia vor găzdui cunoscători și experți în domeniu, și vor marca ”10 ani de revoluție a Vinului Moldovei”, prin lansarea campaniei internaționale #10yearsofwinerevolution.

Genericul campaniei a fost inspirat din titlul articolului de apreciere a progreselor Vinului Moldovei, scris de cea mai influentă personalitate în lumea vinului, Jancis Robinson.

Standul național va purta simbolul ”Wine of Moldova” și va fi o platformă pentru întrevederi de afaceri, prezentări ale progreselor remarcabile ale industriei, dar și degustări și inițieri de parteneriate.

În cadrul Forumului oficial Prowein, organizat pe 20 martie, este programată o ședință dedicată Vinului Moldovei, moderată de cunoscutul critic Robert Joseph, din Marea Britanie. La discuții vor fi invitați sommelieri, jurnaliști, importatori și parteneri ai industriei vitivinicole.

Aproximativ 62 de mii de oameni din întreaga lume și-au rezervat bilete pentru a vedea expoziția ProWein Dusseldorf, care este la cea de-a V-a ediție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: