image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid, o nouă ofertă pentru Kylian Mbappe. Suma uriașă pusă pe masă

Kylian Mbappe (23 de ani) a intrat, de la 1 ianuarie, în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate negocia cu orice altă echipă.

Parizienii au avut mai multe tentative eșuate de a-l convinge pe atacant să-și prelungească înțelegerea.

Visul lui Kylian Mbappe este, însă, de a juca la Real Madrid. Și i s-ar putea împlini încă din această iarnă. Marca scrie că trupa de pe Bernabeu a făcut o ofertă de ultimă oră pentru serviciile fotbalistului de 23 de ani: 50 de milioane de euro.

Real Madrid așteaptă din nou un răspuns din partea oficialilor lui PSG, care în vară au refuzat propunerea de 180 de milioane de euro, venită tot din partea "albilor".

Kylian Mbappe a recunoscut, recent, că și-a dorit încă din vară să plece de la PSG la Real Madrid.

”În vară, ambiţiile mele erau clare, doream să plec şi clubul să aibă timp să aducă pe cineva în locul meu. În momentul de faţă viitorul meu nu mai este pentru mine o prioritate. Am crezut că aventura mea la PSG s-a încheiat. Am vrut altceva.

Am dat totul la PSG şi cred că am făcut-o bine. Plecarea era următorul pas logic. Sunt ataşat de PSG şi, dacă era să plec, o făceam doar pentru Real Madrid”, recunoștea Kylian Mbappe, după încheierea perioadei de marcato din vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: