image
Sursa foto: Getty Images

Primele reacţii ale portughezilor, după eliminarea de la Cupa Mondială

Portugalia a mers cu ambiţii mari la Cupa Mondială din Rusia, dar visul lusitanilor de a repeta succesul de la Euro 2016 s-a încheiat în optimile de finală, unde au pierdut în faţa Uruguayului, scor 1-2.

La finalul partidei, antrenorul campioanei Europei, Fernando Santos, nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de eliminarea echipei sale, pe care o consideră nedreaptă.

"Au marcat la primul şut pe poartă. Apoi am încercat şi am căutat golul. În repriza a doua, echipa şi-a îmbunătăţit jocul şi a dominat. La pauză, le-am spus jucătorilor că dacă vom înscrie, putem întoarce meciul în favoarea noastră.

Am înscris, lucru care era cu adevărat greu, dar apoi Uruguay a mai avut un şut şi a marcat. Jucătorii au luptat, suntem trişti, dar ăsta e fotbalul", a declarat tehnicianul de 63 de ani.

Şi mijlocaşul Joao Mario crede că diferenţa a fost făcută doar de faptul că sud-americanii au profitat la maximum de şansele pe care le-au avut.

"Suntem trişti, pentru că ne doream să mergem cât mai departe. Cred că Portugalia a făcut totul pentru a câştiga. Ei au avut trei şuturi şi au dat două goluri. Din păcate, fotbalul e aşa. Am vrut să mergem mai departe, dar nu a fost posibil", a precizat jucătorul lui Inter Milano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: