image
Sursa foto: people.com

Kurt Russell şi Goldie Hawn, de 37 de ani împreună, redevin domnul şi doamna Claus în „The Christmas Chronicles 2”

Actorii Kurt Russell şi Goldie Hawn, parteneri de viaţă de 37 de ani, redevin domnul şi doamna Claus în „The Christmas Chronicles 2”, care va fi lansat de Netflix pe 25 noiembrie.

Prima dată când cuplul a jucat împreună de la comedia „Overboard” din 1987 a fost în „The Christmas Chronicles” lansat în urmă cu doi ani, unde Hawn a avut o scurtă apariţie.

Acum, în „The Christmas Chronicles: Part Two”, regizorul Chris Columbus i-a oferit actriţei care a împlinit pe 21 noiembrie vârsta de 75 de ani o partitură amplă.

Doamna Claus este personaj central alături de domnul Claus, interpretat de Kurt Russell, despre care ea afirmă într-un interviu publicat de New York Times că este „un Moş actualizat, care e cam sexi”. Ei ajută doi copii să zădărnicească schemele unui personaj de la Polul Nord care vrea să anuleze Crăciunul.

„Nu este obligatoriu, doar pentru că trăieşti cu cineva, iubeşti pe cineva şi îţi place să lucraţi împreună, să faci zece sau douăzeci de filme împreună cu acesta”, a spus în interviu Russell, în vârstă de 69 de ani.

Legat de rolul lui Hawn în noul film, el a explicat: „În primul film, doamna Claus a devenit un fel de soţia lui Columbo. Ce este amuzant este că e un personaj misterios. Nu este doar o doamnă drăguţă care coace prăjituri”.

Goldie Hawn şi Kurt Russell s-au cunoscut în 1966, pe un platou de filmare, însă au început o relaţie în 1983, pe când filmau „Swing Shift”. Nu s-au căsătorit vreodată şi i-au crescut împreună pe actorii Kate şi Oliver Hudson, copiii lui Hawn din căsnicia cu Bill Hudson.

Ei au şi un fiu împreună, actorul Wyatt Russell, iar Kurt Russell mai are un fiu, Baston Russell, dintr-o căsătorie anterioară.

Noutăţile partenerilor

comentarii: