image
Sursa foto: captură video

Lady Gaga a insistat ca melodiile din filmul „A Star is Born” să fie interpretate live

Lady Gaga a insistat ca toate melodiile din ''A Star is Born'', pelicula în care cântăreaţa debutează cu un rol pentru marele ecran, fie interpretate live, inclusiv cele cântate de Bradley Cooper, un novice într-ale muzicii, informează Reuters, citată de Agerpres.

''Se cântă live, nici nu s-a pus problema altfel'', a spus Cooper, care este regizorul filmului şi interpretează, de asemenea, unul dintre rolurile principale, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate duminică la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

''Când ne-am cunoscut, Stefani era foarte hotărâtă în privinţa acestui lucru'', a pus Cooper, referindu-se la Lady Gaga pe numele său real, Stefani Germanotta.

''A Star is Born'' spune povestea muzicianului de country Jackson Maine, interpretat de Cooper, care se îndrăgosteşte de o tânără cântăreaţă, Ally, jucată de Lady Gaga. În timp ce Jackson se luptă cu dependenţa de substanţe şi cu probleme de sănătate, Ally se lansează în cariera de cântăreaţă.

Pelicula este atât debutul regizoral al lui Cooper precum şi primul film în care actorul îşi demonstrează abilităţile vocale, talentul de compozitor şi de muzician. Cooper a urmat cursuri de canto şi de muzică timp de şase luni.

''Pregătirea a fost cel mai greu lucru'', a spus vedeta. ''Să încep să cânt şi să îmi dau seama că nu sunt în stare; să încep să cânt la pian şi chitară şi să îmi dau seama că nu sunt în stare''.

Lady Gaga, cunoscută pentru hituri precum ''Poker Face'' sau ''Born This Way'', a debutat în televiziune cu un rol în ''American Horror Story: Hotel'' pentru care a obţinut un Glob de Aur în 2016.

''La începutul filmărilor, ne strângeam mâinile, iar el îmi spunea 'Eşti o actriţă', iar eu îi spuneam 'Eşti un cântăreţ''', povesteşte Lady Gaga.

Fragmentele de concert din film au fost filmate pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, printre care Coachella din California şi Glastonbury în Marea Britanie.

''Scena din debutul filmului a fost filmată în opt minute'', spune Cooper. ''Apoi am fost la Glastonbury, unde am filmat timp de patru minute''.

''Muzica, melodiile sunt un personaj distinct în film'', spune actorul. ''Fiecare vers are o semnificaţie anume''.

''A Star is Born'' este cel de-al treilea remake al filmului original din 1937. În 1954, rolul principal a fost interpretat de Judy Garland, iar în 1976, de Barbra Streisand.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: