image
Sursa foto: Getty Images

Manchester United îi pregătește un Dream Team lui Zidane: 4 transferuri de lux pentru revenirea în top

Manchester United face tot posibilul pentru a-l convinge pe Zinedine Zidane să devină noul manager al ”diavolilor”, din vara lui 2019. Astfel, gruparea de pe Old Trafford îi propune lui Zizou un prim 11 cu care să poată lupta pe toate fronturile, susține as.com.

În echipa de start ar ajunge două staruri cu care francezul a lucrat la Real Madrid, Raphael Varane și Toni Kroos, dar și Kalidou Koulibaly (Napoli) și James Rodriguez (Bayern Munchen). Toate aceste transferuri se vor face cu gândul la revenirea în top.

Ultima dată, Zidane (46 de ani) a antrenat până în mai 2018, Real Madrid, cu care a câștigat de trei ori la rând UEFA Champions League. În plus, fostul mare mijlocaș a mai câștigat titlul în La Liga, de două ori Supercupa Europei și de două ori Campionatul Mondial al Cluburilor.

Zidane mai are două visuri. După ce a pregătit unul dintre fostele cluburi, "Zizou" ar vrea să antreneze și Juventus, dar și naționala Franței. Cu toate acestea, cele două obiective ale sale nu pot fi îndeplinite în acest moment sau pe termen scurt, având în vedere că Massimiliano Allegri face o treabă extraordinară la Juventus, iar Didier Deschamps tocmai a devenit campion mondial cu naționala Franței. În plus, cei doi sunt prieteni buni cu Zidane.

Casele de pariuri din Marea Britanie au făcut chiar și cote în care Zinedine Zidane este căzut drept principalul favorit pentru banca lui Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: