image
Sursa foto: Getty Images

Anunţul aşteptat de toată lumea: Preşedintele federaţiei a vorbit despre viitorul lui Messi la naţionala Argentinei

După un nou eşec la o competiţie importantă, Cupa Mondială din Rusia, viitorul lui Lionel Messi la naţionala Argentinei rămâne incert. "Pumele" au părăsit competiţia în optimile de finală, fază în care au pierdut în faţa viitoarei campioane, Franţa, scor 3-4, şi au existat informaţii că starul Barcelonei ar putea decide să renunţe la tricolul albiceleste.

De altfel, imediat după înfrângerea cu Franţa, presa din Argentina a anunţat "sfârşitul unei generaţii" şi s-a întrebat care este viitorul lui Messi: "A fost ultima Cupă Mondială a lui? Va căuta revanşa în Qatar, la 35 de ani şi posibil la finalul carierei? Ce se va întâmpla cu numărul 10?".

Preşedintele federaţiei argentiniene, Claudio Tapia, este convins că Messi va continua să joace pentru echipa naţională şi că va fi liderul de care colegii săi au nevoie.

"Cred că va juca în continuare. Iubeşte naţionala Argentinei foarte mult şi cred că, în interiorul lui, ce s-a întâmplat în Rusia a fost o lovitură pentru el. Argentina are nevoie de el.

E cel mai bun jucător din lume, dar tot un om e. Îi dăm responsabilităţi care, mai târziu, se întorc împotriva lui, însă cu siguranţă are foarte multă încredere în el şi ştim ce îşi doreşte pentru echipa Argentinei", a precizat Tapia.

Oficialul a vorbit despre importanţa lui Messi pentru Argentina nu doar din punct de vedere fotbalistic: "În termeni economici, el este foarte importat pentru federaţie".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: