Chiar dacă a fost curtat intens de PSG, se pare că piomentezii au prima șansă la aducerea internaționalului de 31 de ani al lui Milan. Și asta pentru că ”Diavolii” îl doresc pe Gonzalo Higuain, un lucru ce ar conta decisiv pentru negocieri lejere între cele două părți.

Dacă Milan și Juventus ajung la un numitor comun, campioana Italiei mai are o singură problemă de rezolvat: relația dintre Bonucci și Massimiliano Allegri. Cei doi au avut parte de momente tensionate în sezonul 2016-2017, atunci când fundașul a și fost exclus din lot pentru meciul cu FC Porto, din turul optimilor UEFA Champions League (2-0).

Bonucci, care a primit banderola de căpitan la scurt timp după ce a semnat cu Milan, mai este dorit şi de PSG, unde l-ar putea reîntâlni pe fostul său coechipier de la Juventus, Gianluigi Buffon. Mai mult, jucătorul venit de la Torino pentru 40 de milioane de euro poate ajunge și pe Old Trafford, Manchester United fiind și ea pe lista urmăritorilor.

O altă variantă vehiculată pentru Juventus a fost cea a lui Diego Godin. As a anunțat cu o săptămână în urmă că bianconerii sunt pregătiți să achite clauza de reziliere a contractului cu Atletico, în valoare de 20 de milioane de euro. Mai mult, uruguayanul ar primi un salariu de 4.5 milioane de euro pe an.

Transferat de la Villarreal, în 2010, Godin s-a numărat mereu printre liderii vestiarului lui Atletico, un statut care este consolidat acum şi de plecarea lui Gabi. Uruguayanul va deveni căpitanul indiscutabil al echipei, dacă va continua la Atletico.