image
Sursa foto: digisport.ro

Weekend însângerat: Un portar a fost asasinat de un alt fotbalist în faţa unui bar

Facundo Espindola (25 de ani) a fost asasinat în dimineaţa zilei de duminică, după un conflict izbucnit în faţa unui bar din Buenos Aires. Venit să joace la formaţia Almagro, Espindola a fost înjunghiat în zona toracelui, informează presa din Argentina, citată de cotidianul AS.

Poliţia a reţinut 2 suspecţi, iar unul dintre ei este tot fotbalist. Este vorba de Nahuel Oviedo (28 de ani), atacant la echipa San Telmo și care a fost condamnat în 2011 la 3 ani de închisoare pentru un jaf, după ce şi-a recunoscut vinovăţia.

Conform sursei mai sus citate, conflictul ar fi izbucnit în jurul orei 6:30. După ce şi-au aplicat mai multe lovituri, unul dintre suspecţi a scos un cuţit şi l-a înjunghiat mortal pe tânărul portar, care a trecut și pe la River Plate. Din câte se pare, Espindola şi agresorii nu se cunoşteau.

Cei doi au fugit de la locul crimei, la bordul maşinii lui Oviedo, dar el şi amicul său cu naţionalitate paraguayană au fost prinşi la scurt timp. Poliţiştii au descoperit urme de sânge atât în maşină, cât şi pe hainele celor doi, iar arma crimei a fost descoperită la câteva străzi distanţă faţă de locul incidentului.

Oviedo, care abia revenise pe teren de o spătămână, după ce suferise o ruptură a ligamentelor, a mai avut probleme cu legea. În 2011 a fost condamnat pentru un jaf, el recunoscându-şi atunci vina.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: