image
Sursa foto: Getty Images

Francezii au făcut anunțul: Clubul la care visează Zidane. Unde ar putea ajunge tehnicianul

Zinedine Zidane este liber de contract de la finalul lunii mai, când francezul și-a anunțat plecarea de la Real Madrid chiar în ultima zi a lunii, iar în locul lui a venit Julen Lopetegui. "Zizou" nu vrea să stea prea mult fără echipă, iar zvonurile din ultima vreme îl dădeau la Manchester United, în locul lui Jose Mourinho, care e din ce în ce mai criticat atât pentru rezultate, dar și pentru jocul echipei.

Cu toate că a și fost văzut în Londra, în apropierea unuia dintre birourile celor de la United, Zidane pare să aibă o cu totul altă opțiune. Potrivit publicației franceze Le Parisien, Zidane "are ochi" doar pentru Juventus, club pentru care a jucat timp de 5 sezoane.

Motivul pentru care francezul s-ar feri să preia United ar fi acela că se teme să meargă la un club unde "frământările" sunt mari în acest moment, ceea ce i-ar putea păta reputația. În plus, conform aceleiași surse, Zidane nici măcar nu a pomenit numele lui United în rândul apropiaților săi și rudelor sale, iar un alt amănunt este acela că se teme ca limba engleză să nu fie cumva o problemă pentru el.

Astfel, varianta Juventus ar fi cea mai agreată de către fostul "Balon de Aur", fiind unul dintre visurile sale, așa cum a fost și Real Madrid, acolo unde a jucat tot 5 ani, la fel ca și pentru Juve.

Ca jucător, înainte de a ajunge la Real Madrid, Zidane a evoluat la Juventus între 1996 și 2001, unde a câștigat două titluri, o Supercupă a Italiei, Supercupa Europei, Cupa UEFA Intercontinentală și Cupa UEFA Intertoto.

Ca antrenor, Zidane a pregătit echipa secundă a lui Real, iar apoi a ajuns la prima echipă a madrilenilor, unde a obținut un titlu, o Supercupă a Spaniei, trei Champions League la rând, o Supercupă a Europei și două campionate mondiale ale cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: