image
Sursa foto: Getty Images

Neymar n-a mai suportat și a vrut să-și anuleze petrecerea de ziua lui: Cadoul surprinzător pe care și-l dorește

Neymar suportă cu greu faptul că s-a accidentat din nou la al cincilea metatarsian de la piciorul drept, fapt care îl va ține pe tușă 10 săptămâni. A fost atât de supărat încât a vrut să-și anuleze petrecerea de ziua lui.

Pe 5 februarie, starul brazilian împlinește 27 de ani. Cu toate acestea, atacantul lui PSG a decis că petrecerea va avea loc, însă a vorbit deschis despre accidentarea care îi dă mari bătăi de cap. Mai în glumă, mai în serios, le-a spus prietenilor și familiei că își dorește "un nou metatarsian".

"Ce mi-aș dori cel mai mult ca și cadou de ziua mea este un nou metatarsian, pentru a putea fi pe teren, luptând și făcând ceea ce îmi place cel mai mult, adică să joc fotbal. E foarte greu să stai în cârje tot timpul, orice sportiv știe cât de greu este. Ei (n.r.: colegii de la PSG) îmi dau toată puterea ca să mă ajute să mă întorc cât de repede posibil", a spus Neymar.

Astfel, cel mai scump fotbalist al planetei așteaptă peste 500 de invitați la ziua lui, potrivit presei spaniole, iar concernul austriac Red Bull va sponsoriza întreaga petrecere a brazilianului, care este printre imaginile companiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: