image
Sursa foto: Getty Images

Neymar caută modalitățile de a pleca de la PSG: Starul brazilian vrea la Real Madrid

Neymar nu se simte bine la PSG. Evenimentele din jurul atacantului brazilian, în unele fiind implicat chiar el, și rezultatele echipei, mai ales în Liga Campionilor, l-au făcut pe Neymar să caute o cale rapidă de a părăsi echipa pariziană.

Neymar vrea să părăsească PSG și i-a mobilizat pe toți din jurul său de săptămâna trecută să găsească o cale de ieșire. Brazilianului nu-i va fi ușor să plece de la PSG, mai ales că gruparea de pe Parc des Princes a plătit nu mai puțin de 222 de milioane de euro pe starul brazilian pentru a-l transfera de la Barcenona, în 2017.

Neymar are o clauză în contractul cu PSG în care poate să plece abia în 2020 contra sumei de 170 de milioane de euro. Până atunci, orice club îl va dori pe fotbalistul de 27 de ani trebuie să negocieze direct cu clubul francez. Florentino Perez, președintele Realului din Madrid nu vrea să îl deranjeze pe omologul său de la PSG, Nasser Al Khelaifi, și de aceea dorește ca toate jocurile murdare să fie făcute de către Neymar și apropiații săi.

Cei din jurul lui Neymar au început să acționeze, iar agentul de jucători brazilian Wagner Ribeiro i-a făcut deja o vizită președintelui Florentino Perez, scrie El Mundo Deportivo. Ribeiro încearcă să miște lucrurile și să profite de faptul că PSG se confruntă cu o mare problemă la UEFA, încălcarea fiar-play-ului finaciar.

Pentru a-şi dovedi buna-credinţă, PSG încearcă să arate că poate obţine venituri fără ajutorul sponsorilor săi qatarieni. Potrivit presei, clubul trebuie să facă rost de circa 100 de milioane de euro până la finalul sezonului, pentru a prezenta conturi echilibrate pe 30 iunie şi a amortiza transferurile lui Neymar şi Mbappe.

Eventualele sancţiuni extrasportive ar putea ajunge de la o simplă amendă la excluderea din competiţiile europene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: