image
Sursa foto: Getty Images

Rusia e pe val la Mondialul pe care îl organizează: Ce recorduri a egalat echipa lui Cerchesov

Rusia a egalat sau depăşit noi recorduri după a doua victorie de la Cupa Mondială din acest an, 3-1 contra Egiptului, după triumful categoric de la debut, 5-0 cu Arabia Saudită.

Cu opt goluri marcate deja după două meciuri, ruşii au egalat recordul celor mai multe reuşite ale unei ţări gazdă a CM în primele două meciuri de la turneul final, deţinut de Italia de la ediţia din 1934.

În doar două partide, naţionala lui Stanislav Cerchesov a marcat două goluri în plus decât înscrisese adunat la ultimele două ediţii de Mondial la care a participat (2002 şi 2014).

Rusia a egalat în doar două partide şi numărul de goluri marcate de Spania în şapte partide la Mondialul din 2010, din Africa de Sud, pe care "Furia Roja" l-a şi câştigat. A fost singurul titlu mondial din istoria ibericilor.

Rusia este ca şi calificată în optimile de finală încă dinaintea ultimei partide din grupă, cu Uruguay, de luni. Poate obţine accesul şi din punct de vedere matematic încă de miercuri, dacă Arabia Saudită nu va învinge Uruguayul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: