Breaking News

image
Sursa foto: Privesc.eu

Reacția lui Codreanu la apelul Maiei Sandu care a îndemnat forțele de dreapta să-l susțină pe Andrei Năstase

Candidatul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu, a reacționat scurt la apelul de unitate lansat de Maia Sandu, prin care a îndemnat forțele de dreapta să-și unească eforturile la alegerile pentru Primăria capitalei.

„Prima parte a răspunsului meu: “Uneori, pierzi războiul, dar câștigi pacea”. Va urma și partea a doua”, a scris Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Alte reacții nu au mai fost.

În schimb, Valeriu Munteanu și-a făcut poziția mai clară. Candidatul Partidului Liberal condus de Mihai Ghimpu, a spus că nu va da curs acestui îndemn.

Precizăm că președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a făcut astăzi un apel către Partidul Liberal și Partidul Unității Naționale, privind conjugarea forțelor.

Liderul PAS îi îndeamnă pe Valeriu Munteanu și Constantin Codreanu, candidații celor două formațiuni pentru funcția de primar al Chișinăului, să facă echipă comună și să-l susțină în ziua de 20 mai pe Andrei Năstase.

Maia Sandu îi îndeamnă pe ambii concurenți să-și declare sprijinul pentru un singur candidat, cu șanse reale de victorie în lupta pentru orașul Chișinău.

Noutăţile partenerilor

comentarii: