image
Sursa foto: Instagram

Mayweather, aroganță supremă: A luat foc pentru că nu a primit un premiu; Sunt propriul meu șef

"Îl iubesc pe LeBron James, dar vorbim despre sportivul deceniului. Acela sunt eu! Eu sunt! Jos mâinile! Discutăm de perioada 1996-2000...și eu niciodată nu am primit titlul de sportivul anului. Sunt pe primul loc în topul Forbes și sunt propriul meu șef!", a spus Mayweather.

În plus, fostul multiplu campion mondial s-a enervat și mai rău și a subliniat că, spre deosebire de James, el nu primește bani din sponsorizări pentru a-și clădi averea.

"Nu e niciun Gatorade în spatele meu, niciun Sprite, niciun Nike. Acestea sunt companii miliardare și ne place să le spunem plasamente. Deci, dacă acestea plătesc, primești ce dorești dacă plătești suficient. Pur și simplu, sincer, eu sunt sportivul deceniului. Și, de fapt, al ultimelor două decenii!", a tunat Mayweather.

LeBron James a fost ales în dauna unor sportivi precum Tom Brady, Usain Bolt, Lionel Messi și Michael Phelps.

LeBron a jucat în 8 finale NBA la rând, din 2011 până în 2018.

La fel ca și Mayweather, James și-a început propria afacere de milioane de dolari. A mai fost desemnat de 3 ori sportivul anului, în timp ce Floyd nu a primit niciodată nici măcar această distincție.

Floyd Mayweather, ajuns la 42 de ani, ar putea să revină în ring în 2020, cu toate că s-a tot "jucat de-a revenirea" în ultimii ani. A luptat ultima dată, oficial, în august 2017, după ce l-a învins prin knock out în runda a zecea pe cel mai mare star al momentului din artele marțiale mixte, Conor McGregor.

Recunoscut pentru opulența pe care o afișează mai mereu, Floyd Mayweather era, la un moment dat, sportivul cu cea mai mare avere din lume, peste un miliard de dolari.

Americanul s-a retras neînvins din box, cu 50 de victorii, dintre care 27 obținute înainte de limită.

Mayweather a deținut o mulțime de titluri mondiale la 5 categorii de greutate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: