image
Sursa foto: colaj foto

O femeie bolnavă de cancer vrea să petreacă Crăciunul mai devreme alături de familia sa: I s-au dat două săptămâni de trăit

O femeie din Marea Britanie, bolnavă de cancer la sân, a aflat că boala s-a extins la plămâni și că mai are de trăit doar două săptămâni. familia sa strânge fonduri pentru ca acesta să poată petrece Crăciunul în avans, alături de copiii ei, potrivit periodicocorreo.com.mx.

Helen Robinson este o femeie în vârstă de 46 de ani din orașul britanic Merseyside. Bolnavă de cancer la sân, acesta se află la spital. Acum, medicii au descoperit că boala s-a extins la plămâni. Femeia a aflat că mai are doar două săptămâni de trăit, notează periodicocorreo.com.mx, citat de libertate.ro.

Soțul lui Helen, Stephen, a deschis, pe Gound Found Me, o pagină prin care încearcă să strângă fonduri pentru a pregăti înmormântarea, dar și pentru ca Helen să poată petrece, în avans, Crăciunul în avans alături de fiicele sale – Ellie, de 13 ani, Sophie, de 10 ani, și Jessica, în vârstă de opt ani. Obiectivul este ca Stephen să poată strânge 2.900 de lire sterline.

„Ne-am petrecut jumătate din viață împreună. Am plâns de multe ori, pentru că am fost împreună de când eram adolescenți și ne-am căsătorit când aveam 20 de ani. Ea este dragostea vieții mele și pur și simplu nu știu ce voi face. fac tot ce îmi stă în puteri pentru a strânge fiecare bănuț astfel să pot să-i ofer lui Helen și fetelor un Cărciun fericit.

Vreau ca măcar atunci ele să zâmbească pentru că acum plâng în fiecare zi”, a scris Stephen pe pagina Gound FoundMe. Povestea lui Helen și a lui Stephen a impresionant o grămadă de oameni, care s-au grăbit să facă donații. Până acum s-au adunat în cont peste 3.000 de lire sterline.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: