image
Sursa foto: digisport.ro

Higuain a înnebunit pur și simplu și a sărit la scandal cu Ronaldo

Derby-ul AC Milan și Juventus Torino, încheiat 0-2, a concentrat foarte mulți nervi. Gonzalo Higuain și Cristiano Ronaldo, actuali rivali în Serie A și foști colegi la Real Madrid, se numără printre jucătorii implicați în cel mai tensionat moment al partidei.

În minutul 83 al meciului, Higuain a fost avertizat de arbitru cu cartonaș galben, în urma unei intrări dure asupra lui Benatia. Argentinianul a început să protesteze, motiv pentru care a fost și eliminat. Cristiano Ronaldo a intervenit, iar Higuain a explodat de nervi. Atacantul gazdelor a fost greu de stăpânit, însă Chiellini s-a dovedit a fi mai conciliant decât portughezul.

Gonzalo Higuain și-a cerut scuze pentru comportamentul nesportiv

În urma acestui episod tensionat, Cristiano Ronaldo a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis lui Higuain, în momentul eliminării.

"Sunt foarte fericit de acest gol, dar mai ales, pentru tot jocul disputat împotriva unui adversar foarte dificil. Nu știu cât de importantă a fost victoria, pentru că și Napoli a câștigat ieri. Sunt fericit să ajut 'familia-Juventus'.

Lui Higuain i-am spus să nu exagereze, pentru că riscă să primească o pedeapsă și mai gravă. Dar cred că nu ar fi trebui să fie pedepsit, nu a făcut nimic", a declarat CR7.

Higuain, care a ratat și un penalty în partida cu Juve, a recunoscut faptul că reacția sa din minutul 83 nu a fost o decizie potrivită.

"Îmi asum responsabilitatea și vreau să-mi cer scuze față de toată lumea", a fost mesajul lui Gonzalo Higuain.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: