image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

Sergiu Sârbu anunță că se retrage din grupul Pro Moldova: „Motivele sunt atât de ordin personal, cât și profesional”

Deputatul Sergiu Sârbu a anunțat că se părăsește grupul parlamentar Pro Moldova, condus de finul lui Vladimir Plahotniuc, Andrian Candu.

Sârbu a precizat că motivele pentru care a decis să se retragă din Pro Moldova sunt „de ordin personal și profesional” și a adăugat că va activa în continuare ca deputat neafiliat.

„Nu întotdeauna în viață merge exact conform planului stabilit iar uneori, pentru a merge înainte suntem puși în situația de a face un pas înapoi. Cel mai important este ca scopul final să fie cel stabilit și chiar dacă pe mai multe căi sunt sigur că va fi atins. De astăzi mă retrag din grupul parlamentar Pro Moldova”, a anunțat Sârbu pe Facebook.

„Vom continua colaborarea dar din calitatea mea de deputat neafiliat. Motivele sunt atât de ordin personal cât și profesional, dar asta acum mai puțim contează. Le mulțumesc colegilor pentru înțelegere, susținere și colaborare frumoasă”, a mai spus Sârbu.

Precizăm că Sergiu Sârbu a fost unul din cei șase deputați care, în februarie curent, au părăsit PD, iar ulterior au format grupul Pro Moldova.

SârbuSârbu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: