image
Sursa foto: Profimedia

Rafael Nadal, viață de lux! Avere de peste 180 de milioane de euro, avion privat, conac și un yacht făcut pe comandă

Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP), care a câștigat Australian Open 2022, după ce l-a învins în cinci seturi pe Daniil Medvedev (2 ATP), scor 2-6, 6-7 (2), 6-4, 6-4, 7-5, a făcut o avere din sportul alb.

Până acum, jucătorul spaniol a adunat aproximativ 181 de milioane de euro iar suma are șanse considerabile de a se mări pentru că Rafa se simte încă bine pe terenul de tenis.

Nadal s-a umplut de bani și tocmai de aceea a ales să ducă o viață de lux. Jucătorul a cheltuit peste 15 milioane de euro pentru a-și asigura câteva lucuri de bază, indispensabile practic vieții unui bogătaș.

Spaniolul locuiește la Mallorca, într-un conac care a costat peste 3,6 milioane de euro, zboară la turnee cu un avion privat, pe care a cheltuit puțin peste 6 milioane de euro, dar deține și un super yacht pentru care a achitat aproape 5,5 milioane de euro.

În afara tenisului, Nadal trăiește o viață ca în povești, generată de banii pe care i-a câștigat din sportul alb.

Superstarul din tenis nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre luxul personal. Și-a achiziționat un Cessna Citation CJ2+, care-l transportă peste tot în lume la turnee, și pe care a plătit 5 milioane de lire sterline.

De asemenea, Nadal călătorește mult și pe mare, pe catamaranul său, Sunreef Power (4,5 milioane de lire sterline), un super yacht făcut la comandă.

Rafa Nadal se mândrește și cu soția sa. Rafael Nadal și Xisca Perello sunt împreună de 15 ani, iar nunta lor a avut loc în octombrie 2019.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: