image
Sursa foto: Getty Images

Un prim verdict în cazul accidentării lui Cristiano Ronaldo: Anunțul făcut de Juventus

Cristiano Ronaldo s-a accidentat în meciul de pe teren propriu cu Serbia, din preliminariile Euro 2020, şi a fost schimbat după doar o jumătate de oră. Portugalia - Serbia s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Starul de 34 de ani al campioanei Italiei a simţit o durere la bicepsul femural la coapsei drepte şi nu a putut continua partida, în ciuda intervenţiei medicilor. Golgheterul all-time al lusitanilor a fost înlocuit de Pizzi.

În urma unor investigații amănunțite, s-a aflat un prim verdict în ceea ce îl privește pe starul portughez.

"Cristiano Ronaldo a fost supus unor teste în Portugalia. Acestea au arătat o leziune minoră la muşchii flexori ai coapsei drepte. El va fi monitorizat şi supus altor teste, pentru a se stabili când va reveni pe teren", se arată într-un comunicat postat de Juventus Torino.

"Nu sunt îngrijorat de această accidentare, îmi cunosc bine corpul, iar acesta e un lucru care se poate întâmpla oricând. Voi reveni după una sau două săptămâni", a declarat Cristiano Ronaldo.

Prima manșă a duelului dintre Ajax Amsterdam și Juventus Torino se va desfășura pe data de 10 aprilie. Returul se va juca în Italia, pe data de 16 aprilie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: