image
Sursa foto: elle.fr

Actorii Diane Kruger şi Norman Reedus aşteaptă primul lor copil

Actorii Diane Kruger şi Norman Reedus aşteaptă primul lor copil, mai multe surse au confirmat pentru US Weekly.

Reedus şi Kruger au apărut prima dată împreună la gala Globurilor de Aur de anul acesta. Zvonuri legate de o relaţie a celor doi au apărut în martie 2017, după ce au fost văzuţi în New York, scrie News.ro.

Actriţa în vârstă de 41 de ani a avut o relaţie de zece ani cu actorul Joshua Jackson, până în 2016. Cei doi au devenit un cuplu după ce actriţa a divorţat de primul ei soţ, regizorul şi actorul francez Guillaume Canet.

Diane Kruger, născută pe 15 iulie 1976, în Germania, este actriţă, fost model profesionist, care a debutat în actorie cu rolul Elena în filmul „Troia/ Troy” din 2004. S-a remarcat în „Comoara naţională/ National Treasure” (2004) şi în continuarea acestuia, „Comoara Naţională: Cartea Secretelor/ National Treasure 2: Book of Secrets” (2007), însă rolul care i-a adus celebritatea a fost cel al actriţei Bridget von Hammersmarck din lungmetrajul „Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds” (2009), regizat de Quentin Tarantino. În ultimii ani, a impresionat cu rolul reginei Marie Antoinette din pelicula „Adio, regina mea/ Les adieux à la reine” (2012), de Benoît Jacquot, şi cu cel al poliţistei Sonya Cross din serialul de televiziune „The Bridge”, precum şi în „In the Fade” (2017), de Fatih Akin.

Norman Reedus, născut pe 6 ianuarie 1969, în Florida, este cunoscut pentru rolul din serialul „Walking Dead”. A debutat în „Mimic” (1997) al lui Guillermo del Toro şi a mai jucat în filme ca „Blade II” (2002), „Gossip", „8MM”, „The Boondock Saints” (1999), „American Gangster” (2007) şi „Hero Wanted” (2008). În plus, el a fost model pentru mărci ca Prada, Alessandro Dell'Acqua, Durban, Levi's şi Lexus. A apărut în videoclipuri pentru piese semnate, între alţii, de R.E.M., Ugly Kid Joe, Keith Richards şi Lady Gaga. Deţine companie de producţie de film Bigbaldhead. Are un fiu cu supermodelul Helena Christensen, născut în 1999.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: