image
Sursa foto: Getty Images

Și-a luat adio de la Real: Mesajul emoționant al starului de pe Bernabeu

Karim Benzema a postat un mesaj surprinzător pe Twitter, prin care a dat de înţeles că va părăsi Real Madrid în această vară, după nouă ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu. Atacantul francez ar putea fi vândut chiar în acelaşi timp cu prietenul Cristiano Ronaldo, aflat pe picior de plecare la Juventus. Ambii au fost cumpăraţi de Real în acelaşi an, 2009.

"Acum nouă ani am purtat prima oară tricoul lui Real Madrid. Îi mulţumesc preşedintelui, întregului club, jucătorilor şi tuturor antrenorilor cu care am lucrat de-a lungul timpului. Am fost mândru să apăr stema clubului şi voi fi întotdeauna recunoscător pentru asta #HalaMadrid", a fost mesajul lui Benzema care a pus pe jar fanii lui Real Madrid.

Mesajul lui Karim Benzema este asemănător cu discursul avut de Cristiano Ronaldo după finala Ligii Campionilor, cu Liverpool, când starul portughez a insinuat că acela a fost ultimul său meci la clubul din capitala Spaniei.

Sezonul trecut a fost cel mai ineficient pentru Benzema la Real: a marcat 12 goluri în 39 de partide, în toate competiţiile, şi a înscris doar de cinci ori în Primera Division.

Napoli pare cea mai probabilă destinaţie pentru francez. Vicecampioana Italiei va face o ofertă de 40 de milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 30 de ani, potrivit Gazzetta dello Sport.

Benzema e dorit pe San Paolo de fostul său antrenor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti.

În cei nouă ani la Real Madrid, Karim Benzema a jucat 413 meciuri şi a marcat 192 de goluri, în toate competiţiile.

35 de milioane de euro au plătit "galacticii" pentru transferul său de la Lyon, din 2009.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: