El-Sisi vine cu vești bune. Salah este încrezător că va reveni și va juca pentru națională în Rusia.

"L-am contactat pe bunul fiu al Egiptului și totodată, fiul meu, Mohamed Salah să-l încurajez după accidentare", a declarat el-Sisi.

"Cum mă așteptam, am văzut în el un erou mai puternic decât accidentarea și este încântat să continue pe drumul spre turneu și excelență", a notat președintele Egiptului pe Twitter.

"I-am spus că a devenit un simbol al Egiptului, care inspiră onoare și curaj. Mă rog la Allah ca un tată pentru fiul său pentru a-și reveni cât mai repede", a mai spus el-Sisi.

Starul lui Liverpool a postat și el pe Twitter un mesaj, în care i-a liniștit pe suporteri.

"A fost o noapte foarte grea aseară, dar sunt un luptător. În ciuda speculațiilor, sunt încrezător că voi fi în Rusia să vă fac mândri. Dragostea și susținerea voastră îmi oferă forța de care am nevoie", a notat Mohamed Salah pe contul personal de Twitter la o zi după finala pierdută în fața celor de la Real Madrid.

Salah, în vârstă de 25 de ani, s-a accidentat la umăr în prima repriză a finalei UEFA Champions League, la scorul de 0-0. El a fost înlocuit cu Lallana în minutul 31.

Egiptul va debuta la Cupa Mondială din Rusia contra Uruguayului pe 15 iunie. Egiptul va întâlni în Grupa A Rusia, Arabia Saudită și Uruguay.