image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor - Manny Pacquaio devine lupta secolului! Noul contract semnat de boxerul filipinez

O luptă în ring între Conor McGregor şi Manny Pacquaio pare a fi în cărţi după ce boxerul filipinez a semnat un contract cu firma de management care apără interesele irlandezului - de altfel, McGregor a salutat înţelegerea.

Mutarea vine după ce Conor McGregor a anunţat că ar vrea să aibă în palmares şi o centură la boxul profesionist - nu ar fi pentru prima oară când cochetează cu ideea după tentativa din 2017 când l-a provocat pe Floyd Mayweather în celebra "Money Fight" din 2017.

Atunci, Mayweather, învingătorul disputei, a încasat 100 de milioane de dolari, iar McGregor 30 de milioane de dolari. Neoficial însă, Mayweather ar fi devenit mai bogat cu 275 de milioane de dolari, în timp ce irlandezului i-au intrat în cont 85 de milioane. De aceea, organizatorii cred că un meci McGregor - Pacquaio ar produce un interes similar.

De altfel, irlandezul a spus chiar înainte de lupta cu Donald "Cowboy" Cerrone că scopul său este să lupte cu marile vedete din ringul de box.

"Întotdeauna ţintesc tot mai sus! Mi-ar plăcea revanşa cu Floyd Mayweather dar şi o dispută cu Manny Pacquaio. Ştiu că Manny ar vrea, trebuie să vedem la ce categorie de greutate, dar sunt extrem de interesat," a fost declaraţia lui McGregor.

Pacquiao este încă în formă la 41 de ani şi a reuşit o serie de 3 victorii la rând.Filipinezul deţine în acest moment centura la categoria semimijlocie versiunea WBA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: