image
Sursa foto: Profimedia

Adio, PSG! L'Equipe anunță că Mbappe și-a decis viitorul în prima zi de Crăciun

PSG încearcă în continuare să-l convingă pe atacantul Kylian Mbappe (23 de ani) să semneze un nou contract, dar starul din Ligue 1 a decis să blocheze discuțiile cu șefii din Paris.

Cotidianul L'Equipe, citat de publicația Clarin, anunță că Mbappe a oprit negocierile cu PSG pentru prelungirea contractului și a decis că vrea să asculte propunerea pregătită de Real Madrid. Mbappe va putea negocia cu orice echipă de la 1 ianuarie 2022, după ce va intra în ultimele șase luni de contract.

"Mbappe a blocat toate discuțiile cu PSG, în perioada următoare își va pava drumul spre Real Madrid", scriu jurnaliștii străini.

Conform cotidianului spaniol AS, Real Madrid a hotărât să schimbe planul pentru transferul campionului mondial, odată cu dubla manșă care va fi jucată în compania parizienilor. Din respect pentru PSG, albii nu vor ca Mbappe să semneze precontractul care-l trimite pe Santiago Bernabeu anul viitor decât după meciul retur, programat pe 9 martie.

Mai mult, formația din capitala Spaniei nu dorește ca Mbappe să joace împotriva viitoarei sale echipe din postura de jucător al lui PSG, deoarece asta ar atrage "presiuni insuportabile" din partea suporterilor francezi.

Real Madrid vrea ca plecarea lui Mbappe să se desfășoare în termeni amiabili. Astfel, dacă va ajunge la un acord cu șeptarul de pe Parc des Princes, el nu va pune pixul pe foaie decât după finalul dublei manșe din optimi.

De două ori campion mondial cu naționala Braziliei și de două ori câștigător al Balonului de Aur, Ronaldo este acum proprietarul cluburilor Real Valladolid și, mai nou, Cruzeiro.

Întrebat care ar fi transferul "de vis" pe care l-ar face în acest moment, fostul atacant a răspuns fără să stea pe gânduri: Kylian Mbappe.

"L-aș transfera pe Mbappe, el este cel care îmi amintește de mine și de vremea în care jucam fotbal. Dacă Real Madrid vrea să facă o investiție majoră, ar trebui să investească în ceva de viitor.

Neymar are 28 de ani, iar Mbappe are 22. Ca și investiție, ar fi mult mai logic ca Real să încerce să-l ia pe cel mai tânăr.", a declarat Ronaldo, pentru Goal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: