image
Sursa foto: Jurnal.md

Pe mai multe străzi din capitală va fi sistată apa

Pe mai multe străzi din capitală vineri, va fi sistată livrarea apei potabile. Este vorba despre străzile Pietrarilor, Ciocârliei, C. Schmidt, N. Smochină și stradela N. Smochină.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 17.00. În această perioadă vor fi efectuate lucrări de branșare a unui apeduct nou-construit.

Totodată, până pe 6 septembrie, între orele 09.00 și 20.00, vor fi deconectări periodice pe străzile Alba Iulia, 184, inclusiv cu fracții, O. Ghibu, 2-4, inclusiv cu fracții, și N. Costin, 59-61, inclusiv cu fracții din capitală. Potrivit ACC, sistările au loc în legătură cu lucrările de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Băncii Europene de Investiții.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: