image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Doi frați beți criță, reținuți după ce au bătut și împușcat cu arma pneumatică un bărbat pe strada Albișoara // VIDEO

Conflict pe strada Albișoara din capitală. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a ajuns la spital cu diferite traumatisme, după ce le-a făcut observație unor frați să vorbească mai încet și fără cuvinte necenzurate. Suspecții, doi frați în vârstă de 24 și 36 de ani, care erau în stare de ebrietate au împușcat în direcția victimei de câteva ori cu arma pneumatică.

Totul a avut loc la data de 9 octombrie curent, polția find alertată de un martor care se afla în apropiere și a observat conflictul.

Potrivit polițiie, în timp ce victima făcea cumpărături, pe stradă se deplasau ce doi frați, vizibil în stare de ebrietate și vorbeau cu cuvinte necenzurate. La observațiile făcute de bărbat pentru a vorbi mai incet și fără cuvinte necenzurate, aceștia l-au luat la pumni și i-au aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea capului și a corpului.

Totodată unul dintre agresori a scos o armă pneumatică și a tras câteva împușcături în direcția bărbatului, după care au fugit. Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior s-a stabilit că cei doi frați sunt originari dintr-o localitate din Dondușeni. Aceștia au fost reținuți și plasați în arest pentru 30 zile. iar în cadrul acțiunilor procesual penale și-au recunoscut vinovăția, comunicând că în acel moment se aflau în stare de ebrietate.

Suspecții riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la șapte ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: